Design hodnocení

Design hodnocení

Příspěvekod baska » úte 26. srp 2014 13:16:07

Jen můj nástřel, určitě bude víc verzí, ale jen tak moje představa..

Chce to najít nějakej jasnej a signifikantní vizuální styl. Barvy, fonty, logo.. aby kdekoliv na webu, na mobilu, v baneru někde, všude bylo poznat že to je Schoolbook.

Jinak co se týče toho indexu tak nemám nejak v hlavě co všechno by tam mohlo být.. muzem pak udelat nejaky navody jakou školu vybrat, podle čeho se rozhodovat atd.. co ja vim, to zatim v hlavě mo cnemám

Ale co se týče hodnocení škol, tak by se mi fakt líbilo udělat to nějak originálnějc.

Takže klasicky .. vidim prostě skolu, naky info a pod ní komentáře.
Fakt rád bych ale abysme vymysleli nějakej obrázkovej systém hodnocení.
Strohý tabulky jako Jídelna - 5/10 atd sou na prd imo.

Chtěl bych soubor nějakejch obrázků / kartiček / samolepek... Který by hezky znázornovali o co jde + malej slovní popisek.
Tzn. Třeba jdeš hodnotit VOŠku. Takže napíšeš komentář < vybereš nějaký hodnocení (kde číslo bude odpovídat nějaký slovnímu třeba)..ale vybereš třeba 3 hlavní přednosti školy z těch kartiček / nebo naopak zápory.
U každýho komentáře by se pak ukázalo zároveň jaký tři kartičky vybral + nad celkovym hodnocenim školy by se zobrazilo nejen zprůměrovaný hodnocení ale i 3 nejčastějc vybíraný kartičky.

Takže hned uvidíš.. aha, tahlě škola je hodnocená hlavně pro dobrý učitele a ne pro arogantní učitele třeba..atd..

Ikony vždycky řeknou víc než text a hlavně zábavnějc.
baska

Zpět na Front-end